Ben jij een Crystal Meth Verslaafde?

UPDATE VANWEGE COVID-19

DE MEETINGS OP  ZATERDAG GAAN DOOR OP  LOKATIE. CHECK DE MEETING PAGINA VOOR MEER INFORMATIE: http://www.crystalmethanonymous.nl/meetings/

Er is op dit moment ÉÉN wekelijkse CMA meeting!

Ben jij een Crystal Meth Verslaafde?

Tina, Ice, PnP, ParTy, roken, slammen? Het maakt niet uit hoe  je het noemt of hoe je het gebruikt! Voor velen van ons heeft Crystal Meth ons leven in negatieve zin beïnvloed, want dat is wat het uiteindelijk kan doen.

Is crystal meth een probleem in jouw leven? Ben jij een verslaafde? Alleen jij kunt die vragen beantwoorden. Voor de meesten van ons, die hebben toegegeven dat ze verslagen waren door de drugs, is het antwoord helder. Ja, we hadden een probleem met crystal meth  en nee, we konden onszelf niet meer redden. We moesten toegeven en accepteren dat we verslaafd waren, dat crystal meth ons leven had overgenomen.

Wij konden ons meth gebruik niet hanteren. Wat begon als een keertje uitproberen, werd dagelijks gebruik en voor we het wisten waren we niet meer te helpen. Het ontbrak ons aan kracht om ons probleem op te lossen.

Velen van ons dompelden zich onder in een wereld van eindeloze seks, onuitputtelijke lust en verlangen. Dat was iets wat het meth gebruik ons bracht. Maar daarmee verloren we het gewone leven uit ons oog, en gingen we maar door!

We hielden onszelf voor de gek, dat het ok was om dagen en nachten achter elkaar niet te slapen, dat we ons crystal meth gebruik onder controle hadden. Dat we konden stoppen wanneer we dat zelf wilden, dat het niet uitmaakte dat we gebruikten en dat het absoluut geen invloed had op ons dagelijkse leven!

Misschien kwamen we in aanraking met mensen die opgepakt werden, met mensen die hun huis of baan verloren, geen vertrouwen meer kregen van hun vrienden en familie, of zelfs mensen die er aan doodgingen. Niets in ons zei dat wij misschien wel de volgende zouden kunnen zijn.

De meesten van ons zagen geen uitweg, en gingen gewoon door met gebruik. Maar bijna ieder van ons had wel eens een moment waarop we aan onszelf toe durfden te geven, dat ons gebruik voor onoverkomelijke problemen zorgde.

De enige uitweg, de enige manier om te stoppen, was misschien wel het inzicht dat ons gebruik uiteindelijk tot de dood zou kunnen leiden.

Het maakt niet uit hoe je hier terecht gekomen bent. Uit vrije wil, of omdat het moet van je vrienden, je familie, een instelling. Je zit hier nu, bij Crystal Meth Anonymous! En de vraag is, of je geholpen wilt worden en bereid bent om er voor te gaan, om  te veranderen, vandaag, morgen, de rest van je leven!